KANDALLÓ • CSERÉPKÁLYHA  Tel +36 28/594-035   |   E-mail: info@mullit.hu     |   Termékinformációt kérek!    |  Rólunk mondták  | Kapcsolat

Rólunk mondták

"2016-ban a bemutató teremben kiállított zöld GAIA kandallót vásároltunk a nyár folyamán.

A cég részéről nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk, részletes tájékoztatást kaptunk a készülékről, összehasonlítást más készülékekkel, valamint felhívták figyelmünket, hogy a késő őszi beüzemeléskor is bátran telefonáljunk, ha kérdésünk lenne.

A kiszállítás is teljesen zökkenőmentesen ment.

Természetesen, ahogy lenni szokott ősszel a kályha beállítása majd begyújtása előtt azért felmerültek kérdések, nehogy hibázzunk. S amit tapasztalatainkból kiemelnék az itt a cég határtalan segítőkészsége, hozzáállása és tanácsadása. A „kasszától való távozás után” is örömmel adtak tanácsot, segítettek akár napi többszöri telefonos egyeztetés révén. Nagyon köszönjük itt is a rugalmasságukat és a segítőkészségüket!

Ha még egy kályha kellene biztosan Önökhöz fordulnánk! smile Viszont azt állíthatjuk, hogy ismerőseinknek ajánlani fogjuk a Mullit Kft-t.

A kályha csodálatosan működik, nagyon klassz hangulatot termet a szobában. Fűtési ereje változó, de ez a mi tapasztalatlanságunkat mutatja, mert még gyakorolni kell mennyi fát tegyünk bele, mikor tegyünk rá, mennyi parázs legyen stb., de imádunk vele “játszadozni”, egyfajta családi játék lett figyelni a lángokat és a tüzet.

A cicánk is imádja (lásd mellékelt fénykép).

Örülünk, hogy rátaláltunk a Mullit Kft-re és kívánunk továbbra is nagyon sok sikert Önöknek.

Storga Judit és Kovács Péter"

 

"2011 óta építem be magam és az ügyfeleim nagy megelégedésére az M-box tűztereket.

A tények:
- nem volt garanciális problémám az elmúlt 6 évben.
- saját házunkba is ezt a betétet választottam légfűtés rendszerrel kombinálva és elsődleges fűtésként.
  Maximálisan elégedettek vagyunk,  nagyon gazdaságos és egyedülállóan szép a tűz látványa.
- Számomra és általában az ügyfeleim számára is nagyon fontos, hogy hazai gyártású a termékcsalád.
- Mindig megbízható és jól tervezhető kiszolgálást kaptam ami az én megítélésem szempontjából is nagyon fontos.
Továbbra is nagyon jó szívvel, örömmel fogom ajánlani ügyfeleimnek.
Köszönettel: Weisz Gábor Mátyás - kandallogyor pont hu"

 

"Több mint 15 éve vagyok a MULLIT Kft. szerződött viszonteladója. Ezalatt az idő alatt kapcsolatunkat ,- ha osztályozni lehetne- a legmagasabb osztályzatra becsülném. Azért a legmagasabbra, mert azt hiszem az 5. érdemjegy alul értékeli mindazt a segítőkészséget, rugalmasságot, korrekt elszámolást, valamint az általuk forgalmazott termékek színvonalát.

Termékkínálatukat folyamatosan bővítve, mindig,- nem a jóra, hanem a tökéletesre törekedve igyekeznek a hozzájuk forduló ügyfelek legmagasabb igényeit is kielégíteni, beleértve ebbe a viszonteladóikat is. A kandallóépítéshez szükséges összes anyag megtalálható termékpalettájukon, Folyamatosan korszerűsödő tűztereik pedig a hazai piacon a legjobb ár-érték arányú termékek közé tartozik. Ezért fordulok mindig bizalommal a Mullit Kft. felé ha kandallót, vagy cserépkályhát kell építsek. És ami "hab a tortán": mindig személyes, egyenes és nyílt a kapcsolatunk. Bárkinek, akinek egy ilyen üzleti kapcsolatra igénye van, őszintén tudom Őket ajánlani.

Örömömre szolgált, hogy mai érték vesztett világunkban vannak még olyan cégek, akiknek munkájáról az Őket megillető pozitív referenciát tudtam adni.

Gereben János - Abakandalló Dunakeszi"

 

"A Mullit Kft-vel több mint tíz éve állunk kapcsolatban. Mindig számíthatunk rájuk, legyen szó termékeik minőségéről, szakmai tanácsokról, pontos kiszolgálásról. Ha kandalló kivitelezésére kapunk megbízást, szinte minden esetben az M-box sorozat valamelyik tűzterét építjük be. Így biztosak lehetünk benne, hogy megrendelőink a valóban felső kategóriás technológia mellett gördülékeny kiszolgálást, pontos határidőt és mindig segítőkész hátteret kapnak.

Ügyfeleink elégedettsége mellett nekünk is megnyugtató ilyen csapattal együtt dolgozni.

Bencze Péter tulajdonos, ügyvezető - Imaginoven"

Elérhetőségek

Cím:

2113 Erdőkertes, Fő út 231.

Telefon:

+36 28/594-035

Fax:

+36 28/594-036

E-mail:

info@mullit.hu

Nyitvatartás

Hétköznap:

8.00-14.00-ig

Bankszámla

K&H Bank Zrt.
H-1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

HUF IBAN: (HU64) 1040 2991 5052 6787 8049 1002
EUR IBAN: (HU90) 1040 2991 5052 6787 8049 1019

Swift: OKHBHUHB

adószám: 10982596-2-13

EU adószám: HU 10982596

cégjegyzékszám: 13-09-076407